Western

Pizza Roti Gardenia

6 May 2016
1 Review (5.00 out of 5)
Peralatan
Oven
Masa Penyedian
20m
Masa Masakan
20m

Kalau ada lebihan roti boleh lah buat pizza yang mudah ni. Sesuai untuk breakfast, minum petang, makan malam pun boleh. Pizza roti, boleh buat untuk sarapan, lunch box anak-anak atau bawa pergi kerja. Sedap makan panas-panas. Jom buat. Insyallah mudah.

Pizza Homemade

26 April 2016
Peralatan
Oven
Masa Masakan
15m

Pernah buat pizza tak? Insyallah senang dan mudah dan homemade lagi. Buat sendiri boleh letak bahan macam kan dan amat jimat. Jom ikut tutorial saya buat pizza mudah. Jom!

Cream Bun

13 April 2016

Asalnya resepi ini untuk roti butterscotch. Ganti dengan cream bun. Atau boleh letak filling lain yg disukai. Insyallah roti lembut dan gebu. Resepi ni boleh dapat 11-12 biji roti bulat atau panjang.

Kredit: http://aziejaya.blogspot.co.nz/2014/12/roti-sarang-lebah-yang-menjadi-pujaan.html?m=1